iPhone 4S - nije nešto, ali se dobro prodaje

Bez autora
Oct 10 2011

U Americi vlada veliko interesovanje za novi iPhone 4S, za prvih 12 sati od pročetka primanja rezervacija za taj uređaj zabeleženo je više od 200.000 porudžbina. iPhone 4S predstavljen je u utorak, a uprkos osrednjim kritikama, operater AT&T saopštio je da je ovo dosad najuspešnije lansiranje nekog uređaja koje su imali.Druga dva američka operatera Verizon Wireless i Sprint, takođe nude iPhone 4S, ali oni još nisu objavili podatke vezane za prodaju tog uređaja.

iPhone 4S - nije nešto, ali se dobro prodajeU Americi vlada veliko interesovanje za novi iPhone 4S, za prvih 12 sati od pročetka primanja rezervacija za taj uređaj zabeleženo je više od 200.000 porudžbina.

iPhone 4S predstavljen je u utorak, a uprkos osrednjim kritikama, operater AT&T saopštio je da je ovo dosad najuspešnije lansiranje nekog uređaja koje su imali, prenela je francuska novinska agencija AFP.

Druga dva američka operatera Verizon Wireless i Sprint, takođe nude iPhone 4S, ali oni još nisu objavili podatke vezane za prodaju tog uređaja.

iPhone 4S će 14. oktobra biti lansiran na američko i trzišta još šest zemalja, a narudžbine se primaju od petka

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik